Project in de kijker

Zonnepanelen bij Airsoft Belgium in Zaventem

B2BinstallatieProject in de kijkerZaventemzonnepanelen

Bij Solar Engineering zijn we trots om een nieuw project te presenteren: de installatie van zonnepanelen op het dak van het gebouw dat wordt gehuurd door Airsoft Belgium in Zaventem. Deze installatie is uitgevoerd in opdracht van de eigenaar van het gebouw en draagt niet alleen bij aan het verminderen van de energiekosten, maar zorgt er ook voor dat het pand een belangrijke rol speelt in de overgang naar duurzame energie.

Airsoft Belgium: Een toonaangevende speler in de airsoft community

Airsoft Belgium, gelegen in Zaventem, is een centraal punt voor airsoft liefhebbers in België. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan airsoft producten, waaronder replica’s, accessoires, en beschermingsmiddelen. Naast hun uitgebreide winkelassortiment fungeert Airsoft Belgium ook als een community hub, waar spelers op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en evenementen binnen de airsoft wereld.

Zonnepanelen: Een slimme investering voor de toekomst

Voor de eigenaar van het gebouw was de keuze om zonnepanelen te installeren een strategische zet. De opgewekte zonne-energie wordt niet alleen gebruikt om het pand zelf van stroom te voorzien, maar de eigenaar verkoopt ook een deel van de opgewekte energie terug aan het net. Dit zorgt voor een extra inkomstenbron, naast de aanzienlijke besparingen op de energiekosten en de positieve bijdrage aan het milieu.

Bekijk hier de foto’s van de opbouw van het zonnepanelen project bij Airsoft Belgium en zie hoe wij dit project succesvol hebben afgerond.

Voordelen van de zonnepanelen installatie

De installatie van zonnepanelen biedt vele voordelen voor de eigenaar van het gebouw. Naast de directe kostenbesparingen en het genereren van inkomsten door het terugleveren van stroom, verhoogt het de waarde van het pand en draagt het bij aan een duurzame toekomst. Dankzij de deskundige aanpak van Solar Engineering kan de eigenaar rekenen op een betrouwbare & efficiënte energieoplossing.

Contacteer ons

Wilt u ook ontdekken hoe zonnepanelen uw bedrijf kunnen transformeren? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op of  vraag uw gratis simulatie aan via ons contactformulier.

info@solar-engineering.be

+32 (0) 467 099 099

Ontdek hier alles over de producten van Airsoft Belgium

Met trots ondersteunen wij bedrijven met het bouwen aan een groene toekomst.

Misschien vind je deze topics ook interessant

Project in de kijker

Zonnepanelen bij Level Up in Edegem

Slim besparen

Bespaar met slimme LED verlichting

Groepsaankoop

De voordelen van een groepsaankoop

Project in de kijker

Zonnepanelen bij Airsoft Belgium in Zaventem

Doe de energie-analyse

Benieuwd hoeveel je kan besparen op je energiekost?

Onze gratis simulatie geeft je een helder beeld van de mogelijke besparingen en voordelen voor jouw specifieke situatie. Of je nu overweegt om zonnepanelen te installeren, een warmtepomp te plaatsen of gewoon nieuwsgierig bent naar de impact van duurzame energie op je energierekening, onze simulatie biedt inzicht en helderheid.  In slechts een paar klikken kun je de eerste stap zetten naar kosteneffectieve energie voor je huis of bedrijf. 

Onze energie-expert contacteert je binnen 48 uur en bezorgt je een vrijblijvende offerte.