Project in de kijker

Zonnepanelen bij Level Up in Edegem

B2BEdegeminstallatieProject in de kijkerzonnepanelen

Bij Solar Engineering zijn we trots op ons recente project bij Level Up in Edegem, een toonaangevend familie-entertainmentcentrum dat een breed scala aan activiteiten biedt, waaronder een trampolinepark, inflatablepark, bowling, bouldering en meer. Level Up is een plek waar plezier nooit stopt en met de installatie van zonnepanelen dragen we bij aan hun missie om duurzaam plezier aan te bieden.

Een duurzame stap naar de toekomst

Level Up heeft gekozen voor duurzaamheid door te investeren in zonne-energie, waarmee ze hun ecologische voetafdruk aanzienlijk verminderen. Wij hebben een grootschalige installatie van zonnepanelen op hun nieuw dak verzorgd, die hen niet alleen helpt om te besparen op energiekosten, maar ook om hun impact op het milieu te minimaliseren. Met deze stap zet Level Up een voorbeeld voor andere bedrijven in de recreatiesector.

Bekijk hier de foto’s van de installatie en ontdek hoe wij dit project tot een succes hebben gemaakt.

Voordelen van zonnepanelen voor Level Up

Met de installatie van zonnepanelen kan Level Up een groot deel van hun energiebehoefte duurzaam invullen. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook een belangrijke bijdrage aan een groenere toekomst. Dankzij Solar Engineering’s expertise kunnen ze rekenen op een efficiënte en betrouwbare energieoplossing die perfect past bij hun ambitie om een milieubewust bedrijf te zijn.

Contacteer ons

Wilt u ook ontdekken hoe zonnepanelen uw bedrijf kunnen transformeren? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op of  vraag uw gratis simulatie aan via ons contactformulier.

info@solar-engineering.be

+32 (0) 467 099 099

Ontdek hier alles over Level Up Leisure & Sports

Met trots ondersteunen wij bedrijven zoals Level Up met het bouwen aan een groene toekomst.

Misschien vind je deze topics ook interessant

Project in de kijker

Zonnepanelen bij Level Up in Edegem

Slim besparen

Bespaar met slimme LED verlichting

Groepsaankoop

De voordelen van een groepsaankoop

Project in de kijker

Zonnepanelen bij Airsoft Belgium in Zaventem

Doe de energie-analyse

Benieuwd hoeveel je kan besparen op je energiekost?

Onze gratis simulatie geeft je een helder beeld van de mogelijke besparingen en voordelen voor jouw specifieke situatie. Of je nu overweegt om zonnepanelen te installeren, een warmtepomp te plaatsen of gewoon nieuwsgierig bent naar de impact van duurzame energie op je energierekening, onze simulatie biedt inzicht en helderheid.  In slechts een paar klikken kun je de eerste stap zetten naar kosteneffectieve energie voor je huis of bedrijf. 

Onze energie-expert contacteert je binnen 48 uur en bezorgt je een vrijblijvende offerte.